رئیس هیئت انجمن های ورزشی استان از فعالیت هشت کمیته از بین 13 کمیته زیر نظر این هیئت خبر داد
یزدفردا :کاظم دور ایران گفت : ورزش های هوایی ، دارت ، موی تای ، طناب کشی و آلیش از رشته های فعال تحت پوشش و بیس بال ، سافت بال و سپک تاکرا از رشته های فعال شده هیئت انجمن های ورزشی است .
وی افزود : رشته های دراگون بت ، اسکی روی آب ، جت اسکی ، فلوربال و فوتبال دستی از رشته های غیر فعال این هیئت می باشد .
رئیس هیئت انجمن های ورزشی استان به جایگاه 33 این هیئت در رتبه بندی عملکرد هیئت های ورزشی توسط اداره کل ورزش و جوانان اشاره و تصریح کرد : قطعا" جایگاه واقعی این هیئت بالاتر از این می باشد که با توجه به کمبود بودجه و تازه تاسیس بودن با مشکلات زیادی روبرو بودیم ، که امیدواریم با حمایت های مدیرکل محترم و کمک روسای کمیته ها و جذب اسپانسر بتوانیم جایگاه این هیئت را ارتقاء دهیم.
دورایران برگزاری کارگاه آموزشی بس بال و سافت بال ، برگزاری کارگاه آموزشی سپک تاکرا ، حضور در مسابقات سافت بال کشور ، شرکت در کلاس مربیگری درجه سه بین المللی فلوربال ، حضور تیم فوتبال دستی در مسابقات قهرمانی کشور ، حضور سه نفر از بانوان در دوره مربیگری راگبی ، کسب مقام مقام اول دارت آقایان و کسب مقام دوم دارت بانوان در لیگ کشوری و اعزام تیم موتای بانوان به مسابقات کشوری و کسب مقام اول را از برنامه های انجام شده این هیئت در پنج ماه نخست امسال برشمرد .
وی ادامه داد : در آینده گردهمایی روسای کمیته های تحت پوشش ، برگزاری دوره های مربیگری و داوری رشته های تحت پوشش فعال ، فعال سازی رشته فلوربال و فوتبال دستی ، شرکت در مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی رشته های فعال و معرفی روسای هیئت های شهرستانها را تا پایان سال در دستور کار قرار دادیم .
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 07,فوریه,2025